Home >

Hrazda s hračkami k sedátku Doomoo Seat´N Swing, col.ARCH05

dotaz poslat odkaz hlídat cenu a sklad
Nastavit hlídání

Chci být informován:

Na Váš e-mail:


Kód:
5400653008425_1
EAN:
5400653008425
Výrobce:
Cena s DPH: 1 290 Kč
Cena bez DPH: 1 066 Kč
Skladová dostupnost:
Skladem u dodavatele

  • Popis
  • Foto
Popis k výrobku: Hrazda s hračkami k sedátku Doomoo Seat´N Swing, col.ARCH05

Dřevěný hrací oblouk pro tvarovatelný sedací vak Seat’n Swing

Vaše miminko, pohodlně usazené v sedacím vaku Seat’n Swing, bude nadšené a jeho smysly stimulovány velmi měkkými a zábavnými hračkami visícími na hracím oblouku. Každá z hraček v kontrastních světlých/tmavých barvách byla navržena tak, aby upoutala pozornost dítěte. Snadno použitelný oblouk se dá hbitě připevnit k sedacímu vaku a stejně tak snadno a rychle ho můžete uklidit.

Herní oblouk má čistý design a skládá se ze zakřivené dřevěné paže a 3 mobilních hraček, které jsou výškově nastavitelné svým zapínáním na suchý zip. Díky tmavým/světlým kontrastům a zrcadýlkům jsou tyto hračky pro malé děti vizuálně velmi zajímavé. Navíc šustění měsíce a hvězdy stimuluje jeho sluchové smysly.
 
Oblouk je odnímatelný a k sedacímu vaku se připevňuje velmi snadno pomocí přiloženého konektoru.

 

kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku
VYBRAT KATEGORII
+420 736 689 443, 608 164 560

0 kusů / 0