Diaper backpack

dotaz poslat odkaz hlídat cenu a sklad
Nastavit hlídání

Chci být informován:

Na Váš e-mail:


Kód:
6341B.01
EAN:
4260484172570
Výrobce:
Cena s DPH: 2 999 Kč
Cena bez DPH: 2 479 Kč
Skladová dostupnost:
Skladem u dodavatele

  • Popis
  • Foto
Popis k výrobku: Diaper backpack
Kvalita na prvním místě.
Absolutní jistotou u TFK je bezpečí a kvalita. Obrovská variabilita modelů a desing kočárků, které jsou dnes v nabídce, dělá ze značky TFK jasnou volbu pro sportovce a zároveň umožňuje jejich všestranné využití. TFK je hnací silou pro inovace v oblasti sportovních kočárků a dlouhodobě splňuje vysoké technické nároky našich zákazníků. My ale jdeme ještě dál. Chceme, aby kočárky TFK byly nápomocny všem maminkám bez ohledu na to, zda sportují, nebo nesportují. A to se nám daří. naše produkty "Developed in Germany" dnes exportujeme do více než třiceti zemí světa. Jsou multifunkční a ergonomické. Z tohoto důvodu u všech výrobků neustále kontrolujeme kvalitu a testujeme je. Nad rámec platných norem je odolnost potvrzována organizací TÜV a také špičkovými sportovci při jejich aktivním stylu života. To znamená, že naše produkty jsou a vždy budou v čele.

TFK Diaper backpack

Praktický přebalovací batoh TFK v nezaměnitelném designu, kompatibilní se všemi kočárky TFK se lehce uchycuje pomocí popruhů na kočárek. Batoh je vybavený praktickými přihrádkami, jistící karabinkou, přebalovací podložkou i termo obalem na lahvičku. Batoh můžete připevnit na kočárek , nebo nosit na zádech.

•batoh TFK
•uchycení na kočárek pomocí popruhů a karabinek
•termo obal na lahvičku
•popruhy s karabinkou
•velké množství úložného prostoru

rozměry: 48 x 32 x 15 cm
kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku
VYBRAT KATEGORII
+420 736 689 443, 608 164 560

0 kusů / 0