Autosedačka Adventure Plus, Space Black

dotaz poslat odkaz hlídat cenu a sklad
Nastavit hlídání

Chci být informován:

Na Váš e-mail:


Kód:
4000984707199_1
EAN:
4000984707199
Výrobce:
Cena s DPH: 2 990 Kč
Cena bez DPH: 2 670 Kč
Skladová dostupnost:
Externí sklad 3 - 10 dní

  • Popis
  • Foto
Popis k výrobku: Autosedačka Adventure Plus, Space Black

ADVENTURE PLUS
Bezpečná a pohodlná autosedačka s opěrkou zad, vhodná pro cesty všeho druhu. Její instalace s pomocí bezpečnostního pásu ve vozidle je velmi snadná, a jde tedy o skvělou volbu pro rodiče, jejichž vozidlo není vybaveno ukotvovacími body ISOFIX.

Jednoduché zajištění ochrany
Autosedačka ADVENTURE PLUS je vyvinutá tak, aby splňovala nový standard i-Size. Jde o podsedák s opěrkou zad, který se rychle nainstaluje s pomocí bezpečnostního pásu ve vozidle a zajišťuje vylepšenou bezpečnost na cestách.

Pohodlí pro všechny
Textilní potahy s důkladným polstrováním a optimalizovaná sedací část se postarají o ještě větší pohodlí na delších cestách. Úzký design modelu ADVENTURE PLUS umožňuje v celé řadě vozidel instalovat tři sedačky na zadních sedadlech vedle sebe. Pomocné značky na opěrce hlavy usnadňují při přenášení autosedačky z jednoho auta do druhého její správné nastavení.

Udržitelnost „Made in Germany“
Na rozdíl od konkurence vyrábí společnost BRITAX RÖMER naprostou většinu autosedaček v Německu. To jednak zajišťuje maximální kvalitu při výrobě a zároveň umožňuje zkrátit přepravní trasy, a minimalizovat tak dopad na životní prostředí. Další udržitelnou výhodou modelu ADVENTURE PLUS je kompaktní recyklovaný kartonový obal, který je velmi efektivní pro přepravu.

Vlastnosti
• Ergonomická, snadno nastavitelná opěrka hlavy
• Nastavitelná zádová opěrka se přizpůsobí naklonění sedadla
• Možnost instalace tří sedaček vedle sebe
• Orientovaná ve směru jízdy
• Pro děti 100–150 cm

Rozměry (V x Š x H)
63 – 83 x 44 x 42 cm

Váha výrobku
5.2 kg

kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku
VYBRAT KATEGORII
+420 736 689 443, 608 164 560

0 kusů / 0