Autosedačka Multi-Tech III, Storm Grey

Kód:
4000984166767_1
EAN:
4000984166767
Výrobce:
BRITAX
Prodej ukončen 
  • Popis
  • Foto
Popis k výrobku: Autosedačka Multi-Tech III, Storm Grey

Špičková technologie bočního nárazu SICT
Dětská autosedačka MULTI-TECH III je vylepšenou verzí její předchůdkyně MULTI-TECH II. Hlavní změnou je přidání špičkové technologie bočního nárazu SICT, která nabízí vynikající ochranu v případě boční kolize, a to rovnou ve dvou krocích. Dítě řízeným pohybem odtlačí od nárazu a také absorbuje část vyvinuté energie. Ochranu SICT nastavíte a přizpůsobíte na straně autosedačky, která je blíže ke dveřím auta. Díky hlubokým, měkce polstrovaným bočnicím a SICT ochraně je vaše dítě v případě bočního nárazu dokonale chráněno od hlavy až po pánev.

Ve směru i proti směru – jak je libo
MULTI-TECH III
vašemu potomkovi umožní delší období cestování proti směru jízdy, a to od jeho 9 do 25 kg (cca 9 měsíců až 6 let). Dítě usazené v tomto směru je v případě čelního nárazu chráněno celou plochou opěrky. Což pro něj znamená menší riziko zranění, neboť síly nárazu působí na jeho krk a hlavu v mnohem menší míře.

V závislosti na vašich potřebách můžete autosedačku snadno otočit a instalovat také po směru jízdy. Nastavitelná opěrka hlavy, systém pásů a šířka zádové opěrky se dítěti přizpůsobí tak, že autosedačka poroste spolu s ním. Díky integrovaným indikátorům instalace a optimální ochraně proti bočnímu nárazu bude MULTI-TECH III pro rodiče zárukou naprosté bezpečnosti.

Přednosti autosedačky v kostce
- špičková technologie bočního nárazu SICT
- přizpůsobitelný systém opěrky hlavy, 5bodového pásu a šířky zádové opěrky
- hluboké, měkce polstrované bočnice
- integrované indikátory instalace
- instalace proti či po směru jízdy pro dítě 9 až 25 kg
- upevnění 3bodovým bezpečnostním pásem auta (po směru jízdy)
- opěrná noha a spodní fixační pásy (proti směru jízdy)
- potah lze sejmout a vyprat

Rozměry (V x Š x H)
62–72 x 45 x 48 cm

Váha výrobku
10,5 kg

 

kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku
VYBRAT KATEGORII
+420 736 689 443, 608 164 560

0 kusů / 0