Schůdky na WC Loostep, Ice Green

dotaz poslat odkaz hlídat cenu a sklad
Nastavit hlídání

Chci být informován:

Na Váš e-mail:


Kód:
8595114444199_1
EAN:
8595114444199
Výrobce:
Cena s DPH: 849 Kč
Cena bez DPH: 702 Kč
Skladová dostupnost:
Skladem u dodavatele

  • Popis
  • Foto
Popis k výrobku: Schůdky na WC Loostep, Ice Green

Nastavitelné schůdky na WC s anatomicky tvarovaným sedákem pro děti od 1 roku.
 
Výměna nočníku za klasický záchod je důležitý krok v životě každého dítěte. Tuto změnu však často doprovází strach a nejistota. Rozptylte je hned v zárodku pomocí schůdků na WC Loostep, které byly vyvinuty s ohledem na všechny potřeby rostoucích dětí.

Schůdky jsou vhodné pro děti od 1 roku a díky výškové nastavitelnosti porostou s vaším dítětem až do doby, kdy už je nebude potřebovat. Pevná konstrukce zaručuje, že se dítě bude při šplhání i sezení cítit bezpečně. Nohy jsou vybaveny speciální protiskluzovou vrstvou, která poskytuje pocit stability a opory. Součástí schůdků je také měkký a pohodlný sedák, který slouží jako redukce na klasický záchod. Anatomický tvar sedáku spolu s vyvýšenou zadní stranou dokonale zabraňuje nechtěnému znečištění.

Schůdky lehce nainstalujete na jakýkoliv typ toalety. Samozřejmostí je skládací mechanismus, který umožní schůdky schovat v případě, že je nepoužíváte, aby zabraly co nejméně místa.

• Pevná a stabilní konstrukce
• Snadná údržba
• Anatomicky tvarovaný sedák
• Nastavitelná výška
• Možnost složení při nevyužívání


POKYNY K RYCHLÉ MONTÁŽI
1. Začněte montáží sedátka a držadla
2. Vytáhněte šroub a zastrčte jej do příslušného otvoru
3. Pomocí nástroje šroub dotáhněte
4. Zastrčte šroub stupačky do otvoru
S. Dotáhněte šrouby stupačky
6. Dokončete montáž

 

kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku
VYBRAT KATEGORII
+420 736 689 443, 608 164 560

0 kusů / 0