Autosedačka Dualfix M i-Size, Moonlight Blue

Kód:
4000984194814_1
EAN:
4000984194814
Výrobce:
BRITAX
Prodej ukončen 
  • Popis
  • Foto
Popis k výrobku: Autosedačka Dualfix M i-Size, Moonlight Blue

Sedačka pro náročné DUALFIX M i-SIZE, vhodná pro děti od 61 do 105 cm, je mezi dětskými autosedačkami žhavou novinkou, a to hlavně pro svou flexibilitu a kvalitní provedení.

Díky rotaci o 360° ji můžete používat libovolně v obou směrech. Usazení a připoutání dítěte s pomocí bočního natáčení ke dveřím auta totiž nikdy nebylo jednodušší. Navíc, autosedačky DUALFIX M i-SIZE vás ohromí nejen svými jedinečnými vlastnostmi, ale i designem, za který získaly ocenění. Proto se těšte, vaše jízda bude nejen bezpečná, ale i stylová!

Nekonečné pohodlí pro vás i vašeho miláčka
Jak dítě roste, jeho i vaše potřeby se mění. Během prvních měsíců sice vystačíte jen s lehkou a přenosnou variantou autosedačky, časem vám však bude vyhovovat nechat ji v autě. Proto jistě oceníte funkci rotace o 360°, která vám dovolí dítě do sedačky snadněji usadit a připoutat. Sedačka DUALFIX M i-SIZE dále nabízí 12 naklápěcích poloh ve směru i proti směru jízdy a nastavitelnou ochranu proti rotaci. Spolehněte se, že si s vaším dítkem v této autosedačce užijete komfortní cestování a pohodlí až do jeho 4 let.

Na prvním místě bezpečí, a to bez kompromisů a bez řečí
Bezpečnost vašeho potomka je naší prioritou, a to bez kompromisů. Proto jsou naše interní standardy ještě přísnější, než aktuální norma ECE R129 (i-Size). Sedačka DUALFIX M i-SIZE je vybavena mnoha inovativními bezpečnostními funkcemi, jako je například optimalizovaná ochrana před bočním nárazem SICT inside, kterou jí propůjčuje speciální ocelový prvek uvnitř sedačky, a dále je to náš patentovaný systém Pivot Link ISOFIX. Díky nim můžeme zajistit, že vaše dítě je dobře chráněno v případě jakéhokoliv nárazu, ať už zepředu, z boku či zezadu. A to je něco, co vám garantujeme a na co se můžete spolehnout.

Kvalita a preciznost vyrobená v Německu
Jsme přesvědčeni, že návrh a výroba produktů by měla jít ruku v ruce na jednom místě. Proto byla autosedačka DUALFIX M i-SIZE plně vyvinuta, navržena i vyrobena v Německu a před schválením prošla mnoha testy v naší moderní interní laboratoři pro nárazové zkoušky. Našim zákazníkům tak můžeme zaručit maximální možnou kvalitu. A to se netýká jen součástí sedačky, ale i potahů a látek, které se vyrábějí pouze v Evropě. Leží nám totiž na srdci velká zodpovědnost, abychom zajistili, že vaše i naše děti budou na cestách vždy jenom v bezpečí.

Rozměry (V x Š x H)
48 x 44 x 74 cm

Váha výrobku
15 kg

 

kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku
VYBRAT KATEGORII
+420 736 689 443, 608 164 560

0 kusů / 0