zavinovačka multifunkční prošev Outlast adventures/šedý melír

Kód:
6393M.06
EAN:
8594905538574
Výrobce:
Little Angel
Prodej ukončen 
  • Popis
  • Foto
Popis k výrobku: zavinovačka multifunkční prošev Outlast adventures/šedý melír
Zavinovačka multifunkční prošev Outlast®je vyrobena z bavlněného úpletu, uvnitř je bavlněný úplet s příměsí termoregulačního materiálu Outlast®. Outlast® upravuje teplotní klima uvnitř zavinovačky, aby se v ní miminko nepřehřívalo či mu nebyla zima. Zavinovačka je vyztužena rounem. Zavazuje se na mašli, která zároveň zdobí zavinovačku. Otvor kolem hlavičky lze stáhnout pomocí šňůrky s brzdičkou. Šňůrku pak skryjete do kapsičky, aby neohrožovala bezpečnost dítěte. V autosedačce pak lze díky tomu zavinovačku použít jako nánožník, který na autosedačce drží a nespadne.

•rozměry: 78x78 cm
•materiálové složení: 96%Bavlna, 4%Elastan/100%Polyester/67%Bavlna, 29%CV"Outlast®", 4%Elastan
•údržba: praní 40°C, žehlení - zákaz, sušička - zákaz, chem. čištění - zákaz, bělení - zákaz, nepoužívat aviváž
•doporučujeme dodržovat prací symboly uvedené na etiketě

Materiál Outlast®
Outlast® je speciální textilní funkční materiál vázaný na bavlnu. Byl vyvinutý v NASA a původně se přidával do rukavic a obleků kosmonautů. Nyní se využívá převážně v oděvním průmyslu, ale můžete se s ním setkat také ve zdravotnictví nebo armádě. Vyniká především výbornými termoregulačními vlastnostmi. Umí regulovat a vyrovnávat teplotu těla. Jakmile materiál pozná zvyšující se teplotu pokožky, začne okamžitě teplo pohlcovat a teplotu mezi pokožkou a materiálem snižovat. Pochopitelně v případě chladu se zachová přesně naopak, opět pro udržení tepelné pohody. Outlast® také redukuje vznik potu a omezuje tak pocení až o 40%.

Po testech ve vesmíru Outlast® konečně na Zemi.
Technologie Outlast® je jediným materiálem typu Phase Change, který získal pečeť Certified Space Technology ™. Tato technologie byla původně vyvinuta pro organizaci NASA a je průběžně ověřována ohledně efektivity a bezpečnosti, a to v nejrůznějších aplikacích, které na trh dodávají renomované značky. V současnosti vlastní Outlast přes 26 patentů v segmentu materiálů regulujících teplotu.
kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku
VYBRAT KATEGORII
+420 736 689 443, 608 164 560

0 kusů / 0