Home >

Autosedačka Kidfix M i-Size, Storm Grey

dotaz poslat odkaz hlídat cenu a sklad
Nastavit hlídání

Chci být informován:

Na Váš e-mail:


Kód:
4000984312164_1
EAN:
4000984312164
Výrobce:
Cena s DPH: 4 290 Kč
Cena bez DPH: 3 830 Kč
Skladová dostupnost:
Skladem u dodavatele

  • Popis
  • Foto
Popis k výrobku: Autosedačka Kidfix M i-Size, Storm Grey

Nejlepší model autosedačky pro rozrůstající se rodinu

Rodiče chtějí pro své děti jen to nejlepší a hlavně, aby byly stále v bezpečí. Ať už jim je 3,5 či 12 let. Proto ve spolupráci s předními výrobci automobilů byla vyvinuta velmi bezpečná autosedačka Kidfix M i-Size pro ještě větší ochranu proti nárazu. Autosedačka odpovídá nejpřísnější evropské bezpečnostní normě ECE R129 (i-Size) a kombinuje mnoho skvělých funkcí. Navíc, díky úzké konstrukci sedačky se vejdou i tři vedle sebe, a to do velkého množství modelů aut. Kidfix M i-Size proto bude ideální volbou pro potřeby vaší rozrůstající se rodiny.

Skvělá ochrana i pohodlí
Bočnice autosedačky Kidfix M i-Size jsou poměrně úzké a nezabírají moc místa. Mají důkladné polstrování a spolu s ergonomickou opěrkou hlavy pomáhají ochránit dítě v případě nehody. Pro ideální ochranu jsou zde i nové vodiče pásů, které zajišťují, že z nich pás nemůže nikdy vyklouznout.

Pohodlné a zdravé svezení až do puberty
Každá funkce a každý prvek na autosedačce byl vyvinut s myšlenkou ještě lepší ochrany celého těla, a to ze všech stran, navíc s důrazem na zdravý vývoj dítěte. Proto Kidfix M i-Size získala nový design, díky kterému se zátěž krku snižuje až o 50 kg. A také – aby se žádné školou povinné dítko v autosedačce necítilo stísněně, sedák získal na prostornosti a co nejergonomičtějším tvaru. Což vašemu potomkovi přináší skutečné pohodlné a zdravé svezení až do puberty!

Když se máte o co opřít
Autosedačka Kidfix M i-Size byla vytvořena s ohledem na pohodlí starších dětí, proto ji můžete snadno nastavit podle toho, jak vaše ratolesti rostou. K tomu slouží užitečné značky na zadní straně opěrky, které vám pomohou opěrku seřídit vždy do správné výšky. To se hodí zvláště, když autosedačku přendáváte z auta do auta nebo když střídavě přepravujete více dětí ve stejné sedačce.

Skvěle prodyšná a pohodlná i v létě
Pohodlí a praktičnost je u autosedaček Kidfix standardem. Proto má autosedačka Kidfix M i-Size promyšlenou konstrukci a váží téměř o 1 kg méně než její předchůdce. K tomu má příjemně měkké polstrování. Přičemž komfort autosedačky Kidfix M i-Size dále zvyšuje promyšlené umístění ventilačních otvorů, které podporují cirkulaci vzduchu. Vaše dítko si tak užije příjemné pohodlí i na delších cestách, a zvláště během horkých letních dní.

Přednosti autosedačky v kostce

•  Pro děti od 3,5 do 12 let (100–150 cm)
•  Ergonomická a velmi prostorná sedací část
•  Ergonomická opěrka hlavy
•  Poměrně úzké bočnice s důkladným polstrováním zabírají málo místa
•  Úzká konstrukce dovoluje umístění tří sedaček vedle sebe
•  Jednoduché polohování hlavové opěrky s tím, jak dítě roste
•  Odvětrávání v zadní části autosedačky pro komfortní posezení
•  Možnost poutání i bez Isofixu, pouze bezpečnostními pásy vozidla
•  Nově vodiče pásů pro ještě větší bezpečí
•  Schválena nejpřísnější evropskou bezpečnostní normou ECE R129 (i-Size)

kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku
VYBRAT KATEGORII
+420 736 689 443, 608 164 560

0 kusů / 0