Autosedačka Max-Way Plus, Cool Flow - Silver

Kód:
4000984205046_1
EAN:
4000984205046
Výrobce:
BRITAX
Prodej ukončen 
  • Popis
  • Foto
Popis k výrobku: Autosedačka Max-Way Plus, Cool Flow - Silver

Cestování co nejdéle v té nejbezpečnější poloze

Autosedačka Max-Way Plus umožňuje dětem od 9 až do 25 kg delší setrvávání v té nejbezpečnější poloze pro cestování, a to v pozici proti směru jízdy. Autosedačka je navíc vybavena vylepšenou ochranou proti bočnímu nárazu (SICT), nastavitelnou k použití na straně blíže dveřím. Polohovatelná opěrka a regulovatelné pásy umožní hravě přizpůsobit sedadlo měnícím se potřebám rostoucího dítěte, zatímco širší opěrka hlavy a měkké polstrování se postarají o jeho dokonalé pohodlí. To vše v kompaktní skořepině, která ponechá dost prostoru i ostatním cestujícím.

PLUS pro vás i vaše dítě

Autosedačka Max-Way Plus orientovaná proti směru jízdy znamená prodlouženou ochranu pro děti až do 6 let. V případě čelního nárazu je autosedačka ochrání tak, že dítě je vtlačeno do zadní části sedačky a síla, která na ně působí, je podstatně menší než u sedaček orientovaných po směru jízdy. To prakticky znamená, že krk a hlava dítěte jsou lépe chráněny a snižuje se u nich riziko zranění.

Špičková ochrana proti bočnímu nárazu

Autosedačka Max-Way Plus je vybavena technologií SICT, která poskytuje dokonalou ochranu i proti bočnímu nárazu. Hluboké, měkce polstrované bočnice a technologie SICT zajistí, že vaše dítě bude chráněno od hlavy až po kyčle i v případě bočního nárazu. To vše mu zajistí pohodlnou a bezpečnou jízdu a vám naprostý klid na duši.

Rozměry (v × š × h)
64 × 45 × 64 cm

Váha výrobku
7,0 kg

kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku
VYBRAT KATEGORII
+420 736 689 443, 608 164 560

0 kusů / 0