Doomoo Sleepy polštář

Kód:
DOO085315
EAN:
5400653550863
Výrobce:
DOOMOO
Prodej ukončen 
  • Popis
  • Foto
Popis k výrobku: Doomoo Sleepy polštář

Velmi pohodlné! Doomoo Sleepy nabízí optimální podporu těla těhotné ženy a tím zaručuje lepší kvalitu spánku. Doomoo Sleepy je navržen ve spolupráci s těhotenskými odborníky. Zaměřuje se především na podporu tělních zón, které vyžadují větší pohodlí při ležení. Ergonomický tvar a vláknitá výplň poskytují podporu tam, kde je nutná a prospěšná během těhotenství.


Doomoo Sleepy může být použit dvěma způsoby:


1. Umístěte polštář mezi koleno a kotníky. Tím se uvolní napětí v pánvi a pomůže udržet dobrou spací polohu. Podporou kolen i kotníků se pánev uvolní více.


2. Umístěte polštář mezi koleny ve vzpřímené poloze, tak také podporuje břicho a můžete si na něj položit ruku. V této poloze polštář pomáhá zmírnit napětí v pánvi, podporuje břicho a rameno. V rameni bude menší napětí a zápěstí bude v dobré poloze.


Očekávající maminka si může snadno vybrat, jak chce polštář používat, podle toho, jak se cítí a kde potřebuje další podporu.


Složení:Vnější potah: 90% organická bavlna, 5% elastan. Vnitřní potah: 90% polyester, 5% elastan  Výplň: polyesterová vlákna


Péče a údržba: Vnější potah lze prát na jemný prací program na 30°C. Nesušte v sušičce!

kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku
VYBRAT KATEGORII
+420 736 689 443, 608 164 560

0 kusů / 0