Lehačka Relax

Kód:
ZOP055210
EAN:
8595114496792
Výrobce:
ZOPA
Prodej ukončen 
  • Popis
  • Foto
Popis k výrobku: Lehačka Relax

Lehačka RELAX zajišťuje díky příjemným materiálům a bezpečnostním pásům pohodlí pro děti od narození až do 18 kg. Sedícím dětem poskytnou dostatečný komfort tři polohy zádové opěrky. Robustní hliníková konstrukce je velmi odolná a má nosnost až 18 kg.


Pro uklidnění dětí nabízí lehačka možnost vibrací nebo příjemných melodií, a to nezávisle na sobě. U melodií lze volit mezi ukolébavkami či zvuky přírody. Hlasitost zvuků i intenzitu vibrací je možné nastavit ve třech stupních intenzity. O zábavu i těch nejmenších dětí se postará také hrazda s hračkami.


Pro úsporu místa a přepravu, je možné lehačku jednoduše sklopit, čímž zabere minimum prostoru. Potah lehačky lze snadno sejmout a vyprat na jemný program na 30°C.



-Lehačka vhodná od narození do 18 kg


-Možnost houpání nebo fixace


-3 stupně intenzity vibrace


-Melodie ukolébavky nebo zvuků přírody


-3 úrovně hlasitosti melodií


-3 stupně polohování zádové opěrky


-Snadno snímatelný a pratelný potah


-3 barevné varianty


-Skladná, nezabere místo


-Splňuje normu EN 12790:2009


 


 


ROZMĚRY:


zádová opěrka v sedě:


Výška 64 cm


Šířka: 48,5 cm


Délka: 74 cm


 


Ve složeném stavu:


Výška: 13 cm


Šířka: 48,5 cm


Délka: 87 cm

kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku
VYBRAT KATEGORII
+420 736 689 443, 608 164 560

0 kusů / 0