Dětská židlička Monti

Kód:
ZOP055705
EAN:
8595114476930
Výrobce:
ZOPA
Prodej ukončen 
  • Popis
  • Foto
Popis k výrobku: Dětská židlička Monti

ZOPA MONTI dětská jídelní židlička


Víceúčelová jídelní židlička ZOPA Monti se zcela přizpůsobí vašemu dítěti díky několika polohovacím možnostem. Je určená pro děti od 6-ti měsíců do 3 let s váhou až do 15 kg. Lehce se s ní manipuluje a je skladná.


Polohování a manipulace:


Židlička ZOPA Monti nabízí možnosti polohování výšky, zad i podnožky. Výška se dá polohovat až do 6 pozic, vzdálenost dítěte od pultíku lze nastavit pomocí 3 poloh opěrky zad. Podpěrka nohou je také nastavitelná.


Vyznačuje svou skladností a snadnou manipulací. Za použití jedné ruky je možné odejmout pultík a dítě tak může sedět u velkého jídelního stolu. Židlička se velmi snadno skládá a po složení je velice kompaktní.


Čisté prostředí:


Součástí balení jsou dva samostatné jídelní podnosy, které obsahují držák na pití. Jsou snadno omyvatelné. Polstrování židličky se dá jednoduše vyjmout a vyčistit.


Bezpečnost:


Pádu dítěte z židličky zabrání 5-ti bodové bezpečnostní pásy.


Zadní nohy židličky jsou vybaveny kolečky pro snadnou manipulaci se židličkou.


Specifika:


Jídelní židlička se dá snadno přeměnit v hrací plochu. Výrobek je ryze český a navrhli ho designéři z české společnosti Baby Direkt s.r.o.


 


Parametry:


Rozměry (v x š x d) cm: rozložená (112x56,5x73); složená (100x56,5x36)


Materiál: kovová


Hmotnost: 8 kg


Skládací: Ano


Výškově nastavitelná: Ano


Polohování zad: Ano


Polohovací podnožka: Ano


Omyvatelný potah: Ano

kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku
VYBRAT KATEGORII
+420 736 689 443, 608 164 560

0 kusů / 0