Autosedačka Discovery SL

Kód:
BRR022600
EAN:
4000984137521
Výrobce:
RÖMER
Prodej ukončen 
  • Popis
  • Foto
Popis k výrobku: Autosedačka Discovery SL

DISCOVERY SL je oceněná autosedačka s oporou zad a flexibilními možnostmi instalace, Do jakéhokoliv vozidla ji lze snadno instalovat i pomocí kotevních bodů ISOFIX. Vše v odlehčeném provedení pro jednoduché přenášení mezi vozidly.


Opora zad pro pohodlí a bezpečnost


DISCOVERY SL je bezpečná autosedačka s oporou zad, která byla navržena tak, aby zajistila pro vaše dítě pohodlí a bezpečí, které na cestách potřebuje. Polstrované bočnice a nastavitelná opěrka hlavy garantují ochranu dítěte od hlavy ke kyčlím a tím i bezstarostnou cestu.


Snadná instalace, pohodlí po celou dobu


DISCOVERY SL se snadno instaluje pomocí kotevních bodů ISOFIX vozidla a zůstává připevněna i poté, co dítě z auta vyjmete. Díky měkkým západkám, které se individuálně připojí, je nalezení a připojení ke kotevním bodům ISOFIX mnohem snazší. Velké bočnice a nastavitelná opěrka hlavy zaručují pohodlí i pro rostoucí děti.


INSTALACE:

  •   ORIENTOVANÁ VE SMĚRU JÍZDY 15 kg - 36 kg



HMOTNOST A ROZMĚRY:












V x H x Š 67 - 85 x 44 x 45 cm
Hmotnost 4.3 kg


 


    kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku
    VYBRAT KATEGORII
    +420 736 689 443, 608 164 560
    
    0 kusů / 0